VIANOR er en av Europas ledende og raskest voksende verkstedskjeder for bil-, dekk- og hjulutrustning, med mer enn 1400 verksteder i 27 land i Europa, Russland samt Nord Amerika.
Med mer enn 240 verksteder i Norge og Sverige tilbyr Vianor både privatpersoner og bedrifter en mer effektiv tjenesteopplevelse basert på lang erfaring, grundig kunnskap og et spesielt personlig engasjement. Vianor tilstreber hver dag å ha de mest fornøyde kundene i sin bransje og tilbyr TS forum sine medlemmer service hele året, døgnet rundt.

Vianor sitt hovedmål er å gjøre din reise så trygg og komfortabel som mulig.
Dekkene har absolutt betydning for sikkerheten og sikkerheten på veiene. Men full sikkerhet kommer bare hvis alle funksjonene og systemene i kjøretøyet fungerer optimalt og samhandler i balanse. Som et serviceverksted har Vianor derfor et helhetlig syn på begrepet sikkerhet. I noen situasjoner kan bremsesystemer, hjuljustering, støtdempere eller frontlykter spille en like rolle i sikkerhet. Da Vianor sitt løfte om din sikre reise har høyeste prioritet, legger kjeden sitt ære i forstå og se alt dette.
Da din totale sikkerhet på veien og i trafikken bestemmes av så mange flere faktorer enn de som Vianor som serviceverksted kan påvirke, garanter Vianor at når du forlater bilen i hendene på VIANOR, kan du føle deg trygg på at noen tar et seriøst ansvar for alle de deler og servicepunkter der Vianor kan gjøre en forskjell.

vianor.no

Vianor Scandinavia er et heleid datterselskap av Nokian Tyres
Nokian Tyres er den eneste dekkprodusenten i verden som fokuserer sine produkter og tjenester mot å sikre kjøring i nordlig klima. Selskapets nyskapende dekk selges hovedsakelig i områder med snø, skog og skiftende årstider som gjør kjøreforholdene spesielt krevende. Nokian Tyres utvikler sine produkter med bærekraftig sikkerhet og miljøvennlighet i bakhodet gjennom hele levetiden til produktet.
Nokian Tyres plc er notert på NASDAQ Helsinki.

nokiantyres.no