VIANOR er Nordens ledende dekk- og servicekjede og består av over 1500 avdelinger i 27 land i Europa, Russland samt Nord Amerika.

Med mer enn 240 verksteder i Norge og Sverige tilbyr Vianor både privatpersoner og bedrifter en mer effektiv tjenesteopplevelse basert på lang erfaring, grundig kunnskap og et spesielt personlig engasjement. Vianor tilstreber hver dag å ha de mest fornøyde kundene i sin bransje og tilbyr TS forum sine medlemmer service hele året, døgnet rundt.

Vianor sitt hovedmål er å gjøre din reise så trygg og komfortabel som mulig.
Dekkene har absolutt betydning for sikkerheten og sikkerheten på veiene. Men full sikkerhet kommer bare hvis alle funksjonene og systemene i kjøretøyet fungerer optimalt og samhandler i balanse. Som serviceverksted tilbyr Vianor et helhetlig syn på begrepet sikkerhet. I noen situasjoner kan bremsesystemer, hjulinnstilling, støtdempere eller frontlykter spille en like stor rolle når det kommer til sikkerhet. Vianor ønsker å bidra til at alle kunder får en trygg reise.

vianor.no

Vianor Scandinavia er et heleid datterselskap av Nokian Tyres.
Nokian Tyres er den eneste dekkprodusenten i verden som fokuserer sine produkter og tjenester mot å sikre kjøring i nordlig klima og under nordiske forhold. Selskapets nyskapende dekk selges hovedsakelig i områder med snø, skog og skiftende årstider som gjør kjøreforholdene spesielt krevende. Nokian Tyres utvikler sine produkter med bærekraftig sikkerhet og miljøvennlighet i bakhodet gjennom hele levetiden til produktet.
Nokian Tyres plc er notert på NASDAQ Helsinki.

nokiantyres.no

Kontaktperson for samarbeidsavtalen:
Kim Morønning
kim.moronning@vianor.com
+47 477 04 477
Segment Manager, Vianor Norway