Thermo King Norge AS har levert kjøleutstyr til vare- og lastebiler siden slutten av 1950 tallet. Selskapet ble grunnlagt i 1956, og har vokst til vel 50 ansatte og er landets ledende innen transportkjøling.

De første kjølebilene ble levert med egenproduserte kjølesystemer.

Etter å ha solgt Thermo King aggregater en periode, ble selskapet i 1964 importør og forhandler av Thermo Kings produkter, dermed en av de eldste forhandlerne i Europa.
Vi er ranket som en av verdens beste Thermo King forhandlere, og har mottatt flere priser, ikke minst er vi den mest miljøbevisste forhandleren. Vi har vært sertifisert Miljøfyrtårnbedrift siden 2012 og vi har gjennomgått to re-sertifiseringer, som gjennomføres hvert tredje år. Arbeidet mot sertifiseringen tok 8 måneder. I denne perioden gikk bedriften og en konsulent gjennom miljøtema som HMS, innkjøp, avfall, energi, transport osv.

Hva har vi oppnådd med sertifiseringen? Spare penger på drift, kontinuerlig satsing på HMS og et godt arbeids miljø. Dessuten er vi stolte over å kunne bidra til en renere og triveligere verden og gjøre vårt for å ivareta naturen.

Vi er den Thermo King forhandler i verden som har levert desidert flest av verdens mest miljøvennlige nullutslippsaggregater (driftet på resirkulert Co2 fra gjødselproduksjon), nemlig Cryo-Tech aggregater for Bil/Kjerre/Semi. Vi er stolte og takknemlige over våre kunders ansvarsbevissthet og miljøengasjement.

I tillegg til vårt hovedkontor og verksted i Oslo, har vi egen monteringsavdeling ved Lillestrøm og en rekke serviceverksteder, fra Kristiansand i sør til Alta i nord.

Vi har i alle år lagt stor vekt på å ha kunden i fokus. Dette innebærer at vi har en meget høy grad av deler tilgjengelig, stor kompetanse hos våre teknikere, og meget god tilgjengelighet på verkstedtjenester. Våre teknikere blir kontinuerlig kurset på Thermo King sitt utdanningssenter i Brussel – Belgia. Allerede i 1988 begynte vi med to-skiftordninger på verkstedet, noe som innebærer 15 timers åpningstid. Vi har en rekke servicebiler, slik at vi også kan bistå utenfor verkstedene.

Vi avholder kurs for våre kunder, det være seg sjåfører, befraktere eller transportører. Til nå har vi kurset mer enn 2500 personer rundt omkring i landet eller i våre lokaler.
Vi tilbyr serviceavtaler på alle våre produkter.