Vi tilbyr flere kortløsninger:
Circle K Europecard/Routexkort for bedrifter som har utenlandstransport. Gjennom Routexsamarbeidet har du tilgang til over 17.000 stasjoner rundt i Europa.

Les mer om Circle K EuropeCard her.

Circle K Truckkort, for biler over 3,5 tonn, Circle K har mer enn 1500 stasjoner i Norge, Sverige og Danmark, på alle disse stasjonen kan du benytte Circle K Truckkort. I tillegg finner du Circle K stasjoner i Polen, Estland, Latvia, Litauen og Russland.

For mindre biler velger du Circle K Firmakort.

For ansatte i bedriftene tilbyr vi Circle K Personkort eller Circle K Mastercard.

Både for Truck- og firmakort tilbyr vi To-kort løsning. Dette gir økt sikkerhet. Har man sjåfører som veksler mellom flere forskjellige biler, kan Circle K Truckkort med TO-KORT være en smart løsning. TO-KORT gjør det mulig å følge opp driftskostnaden per kjøretøy og per sjåfør. Dette gjør det til en god løsning for mange kunder. TO-KORT er også den sikreste løsningen med tanke på misbruk og ran.

Lokale representanter
Circle K har lokale representanter over hele landet. De har lang fartstid og god produktkunnskap og er tilgjengelig for å bistå med hjelp og støtte.

Selvbetjeningsportal
Circle K Card E-Services er vår selvbetjeningsportal. Den gir full oversikt over alle uttak på kort. Med brukernavn og passort, logge seg inn og administrere kort, få detaljerte statistikker og oversikt. Dette bidrar til bedre kontroll over forbruk på Circle K Truck-/ Routex og firmakort. Man kan også se alle fakturerte og ufakturerte kjøp fortløpende. Kjøpsstatistikker og rapporter kan enklet lastes ned i Excel-format.

Circle K.no
Circle K bruker www.CircleK.no som informasjons- og markedsføringskanal . Her finner man nyttig informasjon, blant annet oversikt over stasjonene i stasjonsnettverket med en god søkefunksjon