I år har vi blitt invitert av Volvo Norge til Renaults lastebilfabrikk i Lyon i Frankrike. På denne fabrikken har de et svært godt opplegg for besøkende, og vi skal ha 1 dag på fabrikken. Her er det dessuten et flott museum, men vi får se hva vi får tid til i løpet av fredagen den 27.oktober. Vi vil i tillegg til dette legge opp til et faglig opplegg i 2-3 timer på hotellet.

Vi har bestilt 100 flybilletter med 2 forskjellige flyavganger med utreise torsdag morgen/formiddag, og hjemreise søndag morgen/formiddag. Dette skal være tilpasset også de som må ha connection til/fra OSL. Altså torsdag 26. – søndag 29.oktober i år.

Lyon er Frankrikes 3.største by og landets Gourmet-hovedstad, så vi skal ikke ha problemer med å finne gode matsteder. Vi har foreløpig bestilt rom i et sentralt hotell midt i byen, men det er ikke 100% bestemt at vi skal bo der. Det blir uansett kort vei å gå til sentrum for handel og bespisning.

For ledsagerne vil vi lage et eget sightseeing-opplegg på fredag da seminardeltakerne er på fabrikkbesøk. I tillegg vil vi lage et felles opplegg på dagen lørdag.

Vi har tro på at denne turen skal bli like bra som turen vår til Salzburg sist høst!

Program vil bli sendt ut før sommerferien.

Meld deg på nå – her gjelder prinsippet om først til mølla etc.

Påmeldingsdokumentet finner du her.