Som vanlig er det førstemann til mølla. Billetter på fly og hotell er bestilt og vi vil sende ut påmeldingsskjema etter hvert. Men det er bare å melde seg på ved å sende en mail til svein.erik.alte@tsl.no allerede nå!

 

 

Lyon er Frankrikes tredje største by og landets gourmétsentrum. Her bor ca 1,6 millioner mennesker. Lyon er hovedstaden i regionen Rhône-Alpesder, og her møtes elvene Saône og Rhône.

Tross sin størrelse oppleves Lyon som en intim storby med en hyggelig atmosfære. De fleste attraksjoner ligger i Gamlebyen og Presqu’île, et lite geografisk område som gjør at du kan gå de fleste steder.

Byens kan deles inn i tre deler. Gamlebyen ligger under Fourvièreåsen og på Saônes vestre bredd. Det klassiske bysentrum er halvøya Presqu’île hvor de to elvene møtes. Langs Rhônes østre bredd ligger den nyere delen av byen med sitt finanssentrum.

FAGLIG PROGRAM LØRDAG ETTER FROKOST PÅ THE LUINC:

– Våre samarbeidspartnere – hovedleverandørene vil få mye tid, og vi regner med at 6-8 av de totalt 13 avtalepartnerne vil bli med oss denne gangen.

– NLF vil presentere sitt opplegg rundt «Fair Transport».

– Vi legger også opp til en praktisk presentasjon av opplegget rundt Enova prosjekt «Energiledelse» og prosessen fram mot ISO 39001.

– Og det blir presentasjon av hva vi har gjort sammen med NLF i Norsk Transportforum nå dette første halvåret.

FULLSTENDIG FAGLIG PROGRAM vil bli sendt i august/september måned.

HOTELLET;

Mercure Saxe Lafayette, 29 Rue de Bonnel

Et hyggelig 4-stjerners hotell med fin beliggenhet i sentrum av Lyon. Kun 15 minutters gange fra Part-Dieu TGV-stasjon, og i motsatt retning når man shoppingområdet på Presqu’ile på 15 min.

Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi, restaurant og bar, samt treningsrom med innendørsbasseng.

UTFLUKT FOR LEDSAGERE – fredag formiddag;

By-sightseeing med buss og guide

Lyon er en by på UNESCOs verdensarvliste, og har mye fint å vise frem.

Gruppen blir hentet på hotellet og man kjøres til toppen av Fourviere Hill, hvor man får en fantastisk utsikt over byen. Gamlebyen ligger nedenfor denne høyden, og dere spaserer gjennom de smale og hyggelige gatene. Deretter går ferden over til sentrum og Presqu’île, som huser flotte torg, statuer, fontener og flotte bygninger, samt de beste shoppinggatene.

Når det gjelder detaljer, kommer det ytterligere informasjon og påmeldingsskjema m.m. i løpet av høsten. Husk bare at det er førstemann til mølla-prinsippet som gjelder!