trekkvogn

MAN best i TÜV-rapporten – for fjerde år på rad!

De fleste har nok fått med seg at TS Forum Norge har et tett samarbeid med lastebilleverandøren MAN Truck & Bus på Skårersletta. Nå står jubelen (nok en gang) i taket hos MAN-representanter verden over. TÜV – (Technischer Überwachungs-Verein), et uavhengig tysk kontrollorgan, i samarbeid med fagbladet Verkehrsrundschau – vurderer hvert år ulike bilmerker og -typer men henblikk på å avdekke feilprosent på alle nivåer.

For fjerde år på rad har altså MAN kommet best ut av alle nyttekjøretøy som er vurdert i rapporten. MAN er det lastebilmerket med høyest antall biler uten feil i TÜV-kontrollene. At MAN har blitt topp-plassert fire ganger etter hverandre, sier noe om sansen for detaljene, om kontrollrutiner som fungerer og om en dedikert arbeidsstokk.

Når MAN gjør det så skarpt på produktnivå, ønsker man naturligvis å se kvaliteten reflektert i salgsstatistikken. Derfor lokker MAN med knalltilbud på et godt utvalg lagerbiler de lover rask levering av. Ring din nærmeste MAN-forhandler i dag – i morgen kan det faktisk være for sent!

Hele TÜV-rapporten finner du på: www.vdtuev.de.

Les tilbudet til MAN her: MAN vinner i TÜV rapporten igjen