Høstseminaret i Salzburg ble en suksess!

100 deltagere var med på TS-forum sin årlige høsttur som i år gikk til Salzburg, hvor Palfinger var vertskap.

Hovedmålsettingen  for den årlige høstturen er å bygge relasjoner mellom medlemsbedriftene. På denne måten håper vi medlemmene etter hvert kan utveksle oppdrag og erfaringer til felles beste. Videre ønsker vi å øke den faglige kompetansen for at medlemmene skal stå sterkere rustet i den økende konkurransen.

TS Forum ønsker at medlemmene, gjennom internt samarbeide, skal oppnå økt utnyttelsesgrad for sine kjøretøyer, og derved senke egne kostnader. Det skal skapes effektive transportløsninger som gir høy utnyttelse av medlemmenes kapasitet. På den måten skal medlemmene øke sin konkurransekraft uten at det går ut over lønnsomheten, til beste for medlemmene og samarbeidspartnerne.

En viktig del av høstturen er det faglige seminaret. Her får TS forum sine samarbeidspartnere muligheten til å presentere sin produkter og nyheter.

En viktig del av dette seminaret er at NLF, denne gangen ved Geir Mo, får fortelle medlemmene om status i deres arbeid. TS forum er spesielt opptatt av bompengefordelingen i Norge blir rettferdig mellom norske og utenlandske aktører. Geir Mo ble utfordret til å gi en status på dette punktet.

Beklageligvis ser det ut til at det ennå er et stykke igjen til å virkelig kunne tro på at 97% av alle passeringer blir betalt.

Seminaret gikk også gjennom status for Norsk Transportforum. TS forum og NLF har løftet en del felles saker opp i Norsk Transportforum som vi mener spesielt viktig for bransjen.

Det ble også et bedriftsbesøk hos Palfinger. Det var Palfinger Norge som var vertskap for den faglige delen.

Palfinger Norge AS har vært importør av Palfinger produkter siden september 1999. Det er i Norge solgt Palfinger kraner siden 1977 og i løpet av denne perioden er det levert over 5000 Palfinger lastebilkraner i tillegg til en rekke andre Palfinger produkter.

palfinger

Deres produkter er:

  • Palfinger lastebilkraner
  • Palfinger personløftere
  • Epsilon tømmerkraner
  • Palfinger krokløfter
  • Danilift vanlifter
  • MBB bakløftere
  • Crayler påhengstrucker

Der er totalt ca 50 velkvalifiserte ansatte fordelt på sine avdelinger rundt om i Norge

De tilbyr tjenester fra sakkyndig kontrollvirksomhet for lastebilkraner og alle typer løfteutstyr ved sine verksteder, samt G4, T1, T2, T4, T8, P1, P2, P3 og AB.

De tilbyr påbygg av sine produkter i godkjente påbyggerverksteder. De har et stort reservedelslager på sitt hovedkontor på Skedsmokorset, samt tilpassede lager ved sine avdelinger.

En utflukt til Ørneredet sto også på programmet

En utflukt til Ørneredet sto også på programmet

TS forum fyller 30 år i 2107. Har du lyst til å bli medlem, se vår hjemmeside; www.tsfrorumnorge.no

Vi er i dag omtrent 60 transportbedrifter som er medlemmer i forumet.