Sparebank 1 Finans Østlandet

Sparebank 1 Finans Østlandet og TS-forum Norge har inngått et samarbeid gjeldende fra 1. juli 2019
Les mer »

CirkleK

Circle K tilbyr over 600 stasjoner i Norge gjennom vårt samarbeide med Best kjeden - du har samme betingelser på drivstoff hos Best. Over 150 av stasjonene våre tilbyr AdBlue og nesten 400 tilbyr avgiftsfri diesel.
Les mer »

Vianor

TS-forum Norge har en avtale med Vianor som sikrer svært gode priser og betingelser på alle typer dekk, dekkservice samt bilservice. VIANOR er en av Europas ledende og raskest voksende verkstedskjeder for bil-, dekk- og hjulutrustning, med mer enn 1400 verksteder i 27 land i Europa, Russland samt Nord Amerika.
Les mer »

Telenor

Telenor og TS-forum Norge har en meget god samarbeidsavtale på telefoni og data som gir medlemsbedriftene gode betingelser
Les mer »

Esso Card™-avtale fra WEX

Som medlemsbedrift av TS-forum Norge har du en svært god avtale om drivstoff betingelser via Esso Card. Ta kontakt for å høre mer om avtalen og hva vi kan tilby.
Les mer »

Dignita

Dignita er leverandør av alkolåser og alkometre, og en av våre samarbeidspartnere når det gjelder sikkerhet.
Les mer »

Renault Trucks

Ny samarbeidspartner på bilsiden
Les mer »

Transportkompetanse med ny avtale

Les mer »

Verkstedavtale med Bulder

Ny verkstedavtale er på plass med Bulder, en landsdekkende kjede med 15 verksteder og 7 servicepunkter.
Les mer »

Bekken & Strøm AS

Bekken & Strøm AS er ny samarbeidspartner for arbeidsklær. Bedriften er en av landets ledende på spesialklær for ulike yrkesgrupper - også for transportbransjen.
Les mer »

Hogia Unitech Systems AS

Vi utvikler programvare som enkelt tilpasses den enkelte bedrift. Programmene omfatter bl.a. styring av kjøretøy, transportplanlegging, booking, containerstyring, leieberegning, web-baserte systemer for bestilling og ordreutveksling, kommunikasjon, prisberegning, fakturering, avregning og statistikk.
Les mer »

If Skadeforsikring

If og TS-forum Norge har hatt en samarbeidsavtale siden 1991.
Les mer »

Storebrand

Storebrand Livsforsikring - TS-forums anbefalte pensjonsleverandør! Storebrand er markedsleder i det norske pensjonsmarkedet. Som medlem i TS-forum Norge har du og dine ansatte svært gunstige fordeler innen kollektiv pensjon, helseforsikring og gruppelivsdekninger.
Les mer »