Cabotagestudien i full fart – ikke glem helgen!

Tredje uke av registreringsperioden til Cabotagestudien er i gang, og teamet bak studien melder om høy aktivitet fra brukerne. Nå er også Android-appen oppdatert.

I følge lastebil.no åpnet åpnet Cabotagestudien for registrering av utenlandske lastebiler på norske veier mandag 7. oktober. Fra den dagen har alle med iPhone eller Android-telefon kunnet laste ned en app og delta i studiet, ved å rapportere inn nummerskiltene på utenlandske lastebiler man ser på norske veier. Klikk her for å lese bakgrunnen for studien, samt hvordan man laster ned og bruker appen. Erfaringene viser at i ukedagene er appen flittig i bruk, mens hyppigheten faller i helgene. Derfor minner vi om at dataene fra helgekjøringen er minst like viktige som for ellers i uka. Har du appen, er det jo ikke noe verre å bruke den lørdag og søndag – gjør det!

www.no.cabotagestudien.com ligger det en toppliste der man kan se hvor mange rapporteringer de mest ivrige brukerne har gjort. På toppen troner brukere som har gjort mer enn 1500 rapporteringer totalt, og mer enn 150 på én dag. Engasjementet er stort!

Det har vært noen startvansker med å lansere en ny versjon av appen for Android-telefoner. I helgen kunne imidlertid forskerteamet som står bak Cabotagestudien melde at problemet nå er løst og at ny versjon er tilgjengelig i Google Play. For de som har iPhone, finner man appen i App Store.

Følg Cabotagestudien på Facebook for å få siste nytt og oppdateringer direkte fra teamet selv.