Statoil Stasjoner

Statoil har mer enn 1500 stasjoner i Norge, Sverige og Danmark, på alle disse stasjonen kan du benytte Statoil Truckkort, Statoil Routexkort, Statoil Firmakort eller Statoil Mastercard. I tillegg finner du Statoil stasjoner i Polen, Estland, Latvia, Litauen og Russland.

Gjennom samarbeide med 1-2-3 og Best kjeden tilbyr vi nærmere 700 stasjoner i Norge.

På samtlige av våre stasjoner i Norge inneholder vår tradisjonelle diesel en innblanding av opp til 7% biodiesel. Samtlige dieselbiler kan kjøre på Diesel B7. Diesel B30 (innblanding av 30% biodiesel), Diesel B100 (100 % ren biodiesel), Bioetanol E85 (bestående av 85 % bioetanol og 15% bensin) og AdBlue på pumpe finnes på utvalgte stasjoner i Norge.

Lokale representanter

Statoil har lokale representanter over hele landet. De har lang fartstid og god produktkunnskap og er tilgjengelig for å bistå med hjelp og støtte.
Oversikt over våre Distriktsledere våre finner dere her

Statoil Truck Online/Firmakortportal  Dette er to web- baserte oppfølgings verktøy som gir full oversikt over uttak på kort. Kunden kan enkelt, med brukernavn og passort, logge seg inn på internett og få detaljerte statistikker som bidrar til bedre kontroll på innkjøp og forbruk på Statoil Truck/ Routex og firmakort. Dere har da mulighet til å se alle fakturerte og ufakturerte kjøp fortløpende. Dette gir en oversiktelig kjøpsstatistikk, som kan lastes ned i Excel-format.     Økt sikkerhet og bedre kontroll med TO-KORT. Har man sjåfører som veksler mellom flere forskjellige biler, kan Statoil Truckkort med TO-KORT være en smart løsning. TO-KORT gjør det mulig å følge opp driftskostnaden per kjøretøy og per sjåfør. Dette gjør det til en god løsning for mange kunder. TO-KORT er også den sikreste løsningen med tanke på misbruk og ran.

Statoil.no

Statoil bruker www.statoil.no som informasjons- og markedsføringskanal . Her finner man nyttig informasjon, blant annet oversikt over stasjonene i stasjonsnettverket med en god søkefunksjon.