Dignita

Dignita er leverandør av alkolåser og alkometre, og en av våre samarbeidspartnere når det gjelder sikkerhet.
Les mer »

Renault Trucks

Ny samarbeidspartner på bilsiden
Les mer »

Transportkompetanse med ny avtale

Les mer »

Verkstedavtale med Bulder

Ny verkstedavtale er på plass med Bulder, en landsdekkende kjede med 15 verksteder og 7 servicepunkter.
Les mer »

Esso Card™-avtale fra WEX

TS Forum Norge har signert en ny drivstoffavtale med Esso, der medlemmene får tilgang til EssoCard™ som kan brukes på 255 stasjoner over hele landet.
Les mer »

Bekken & Strøm AS

Bekken & Strøm AS er ny samarbeidspartner for arbeidsklær. Bedriften er en av landets ledende på spesialklær for ulike yrkesgrupper - også for transportbransjen.
Les mer »

Vianor

TS Forum Norge har en avtale med Vianor, en av verdens største dekkleverandører, som også er landsdekkende i Norge. Avtalen gir medlemmene svært gode rabatter på alle typer dekk.
Les mer »

Telenor

Telenor og TS-Forum har en meget god samarbeidsavtale på telefoni og data. Avtalen gjelder for alle medlemmene i TS-Forum.
Les mer »

DnB

16. juni 2014 inngikk TS Forum Norge et samarbeid med DNB. Overordnet målsetning med samarbeidet er å tilby medlemmene gunstige og hensiktsmessige finansieringsløsninger samt å styrke TS-Forum sine medlemmers kompetanse innenfor finansiering av lastebiler.
Les mer »

Hogia Unitech Systems AS

Vi utvikler programvare som enkelt tilpasses den enkelte bedrift. Programmene omfatter bl.a. styring av kjøretøy, transportplanlegging, booking, containerstyring, leieberegning, web-baserte systemer for bestilling og ordreutveksling, kommunikasjon, prisberegning, fakturering, avregning og statistikk.
Les mer »

If Skadeforsikring

If og TS-Forum har hatt en samarbeidsavtale siden 1991.
Les mer »

Storebrand

Storebrand Livsforsikring - TS Forums anbefalte pensjonsleverandør! Storebrand er markedsleder i det norske pensjonsmarkedet. Som medlem i TS Forum Norge har du og dine ansatte svært gunstige fordeler innen kollektiv pensjon, helseforsikring og gruppelivsdekninger.
Les mer »

Statoil Stasjoner

Statoil har mer enn 1500 stasjoner i Norge, Sverige og Danmark, på alle disse stasjonen kan du benytte Statoil Truckkort, Statoil Routexkort, Statoil Firmakort eller Statoil Mastercard. I tillegg finner du Statoil stasjoner i Polen, Estland, Latvia, Litauen og Russland.
Les mer »